Ohjattu iltapäivätoimintaAlaluokkien (1 - 4) oppilaille järjestetään koulupäivän jälkeen turvallista iltapäivätoimintaa

Toiminnan yleisenä tavoitteena on tukea lasten hyvinvointia ja terveyttä sekä luoda pohja hyvälle kasvulle ja kehitykselle.  Ensi- ja toisluokkalaisten iltapäivätoiminta on Helsingin kaupungin kanssa tehtyyn sopimukseen perustuvaa ja opetusministeriön taloudellisesti tukemaa.

Iltapäiväkerhossa lasten on mahdollista tehdä läksyjä, tavata koulukavereita sekä pelata ja leikkiä turvallisessa ympäristössä. Lapsille tarjotaan mielekästä ja virkistävää vapaa-ajantoimintaa koulun tiloissa sekä lähialueen leikkipuistoissa. Myös monipuoliset retket esim. uimaan, kiipeilemään, museoihin ovat osa koulumme iltapäivätoimintaa.

Iltapäivätoimintaan osallistuvat nauttivat koululla välipalaa.

Tässä viikoittain vaihtuva välipalalista.

Iltapäivätoiminta on maksullista ja asiakasmaksut 1.1.2019 alkaen ovat 1.-2. –luokkalaisille 100€/kk klo 16 asti ja 120€/kk klo 17 asti.  3.-4. –luokkalaisille maksut ovat 130€/kk klo 16 asti ja 150€/kk klo 17 asti.

Jos iltapäivähoitoon osallistuva lapsi ei jonakin päivänä tule hoitoon tai hänen täytyy lähteä hoidosta aikaisemmin, huoltajaa pyydetään ilmoittamaan asiasta kirjallisesti tai puhelimitse. Puhelimiin vastataan heti iltapäivätoiminnan käynnistyttyä, ja aamupäivisin ennen toiminnan alkamista voi lähettää tekstiviestin ryhmän ohjaajille.

Ohjaajien puhelinnumerot

Iltapäivätoimintaan ilmoittautuminen

  • 1. ja 2. luokan oppilaat: lukuvuonna 2018 - 19 iltapäivätoimintaan ilmoittaudutaan oheisella Helsingin kaupungin lomakkeella (pdf tai word), joka pyydetään palauttamaan joko koulun kansliaan tai suoraan iltapäivätoimintaan ilmoittautumisaikana 18.3.-18.4.2019
  • 3. ja 4. luokan oppilaat: ilmoittautumislomake . Lomake pyydetään palauttamaan 28.2.2019 mennessä joko ohjaajalle tai koulun kansliaan.

Irtisanoutuminen iltapäivätoiminnasta

Irtisanomiset tehdään kirjallisena vähintään neljä viikkoa ennen viimeisen läsnäolokuukauden loppua. Osallistumissuhde päätetään aina kuukauden loppuun.

  • 1. ja 2.-luokkalaisten osallistuminen iltapäivätoimintaan voidaan irtisanoa täyttämällä oheinen Helsingin kaupungin lomake (pdf tai word) ja toimittamalla se suoraan Kasvatuksen ja koulutuksen toimialaan, josta vahvistusilmoitus lähetetään huoltajalle sähköpostitse tai kirjeenä.
  • 3. ja 4.-luokkalaisten irtisanoutumiset tehdään vapaamuotoisesti ja ne toimitetaan joko Wilman kautta tai lähetetään osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lisätietoja löytyy Helsingin kaupungin sivulta: iltapäivätoiminta kouluissa