Ohjattu iltapäivätoimintaAlaluokkien (1 - 4) oppilaille järjestetään koulupäivän jälkeen turvallista iltapäivätoimintaa, jossa oppilaat voivat aikuisen valvonnassa tehdä läksyjä, leikkiä ja pelata. Iltapäivätoimintaan osallistuvat nauttivat koululla välipalaa. Ensi- ja toisluokkalaisten iltapäivätoiminta on Helsingin kaupungin kanssa tehtyyn sopimukseen perustuvaa ja Opetusministeriön taloudellisesti tukemaa.

Viikottain vaihtuva välipalalista.

Iltapäivätoiminta on maksullista ja asiakasmaksut ovat 1.1.2019 alkaen seuraavat: 1.- ja 2.-luokkalaisille 100€/kk klo 16 asti ja 120€/kk klo 17 asti; 3.- ja 4.-luokkalaisille 130€/kk klo 16 asti ja 150€/kk klo 17 asti.

Iltapäivätoiminnan lapset ulkoilevat läheisellä Lapinlahdenpuiston leikkikentällä. Ulkoilu on mukavaa, kun yllä ovat säähän sopivat vaatteet: sadesäällä sadevaatteet ja kylmällä kelillä pipo, kaulaliina ja käsineet.

Jos iltapäivähoitoon osallistuva lapsi ei jonakin päivänä tule hoitoon tai hänen täytyy lähteä hoidosta aikaisemmin, huoltajaa pyydetään ilmoittamaan asiasta kirjallisesti tai puhelimitse. Puhelimiin vastataan heti iltapäivätoiminnan käynnistyttyä, ja aamupäivisin ennen toiminnan alkamista voi lähettää tekstiviestin.

Iltapäivätoiminnan henkilökunta ja puhelinluettelo

Lisätietoja löytyy Helsingin kaupungin sivulta: iltapäivätoiminta kouluissa

Iltapäivätoimintaan ilmoittautuminen

  • 1. ja 2. luokan oppilaat: lukuvuonna 2018 - 19 iltapäivätoimintaan ilmoittaudutaan oheisella Helsingin kaupungin lomakkeella (pdf tai word), joka pyydetään palauttamaan joko koulun kansliaan tai suoraan iltapäivätoimintaan ilmoittautumisaikana 18.3.-18.4.2019
  • 3. ja 4. luokan oppilaat: ilmoittautumislomake . Lomake pyydetään palauttamaan 28.2.2019 mennessä joko ohjaajalle tai koulun kansliaan. 
Iltapäivätoiminnan asiakasmaksut 2017-2018 (pdf tai word)


Irtisanoutuminen iltapäivätoiminnasta


Irtisanomiset tehdään kirjallisena vähintään neljä viikkoa ennen viimeisen läsnäolokuukauden loppua. Osallistumissuhde päätetään aina kuukauden loppuun.
1.- ja 2.-luokkalaisten osallistuminen iltapäivätoimintaan voidaan irtisanoa täyttämällä oheinen Helsingin kaupungin lomake (pdf tai word) ja toimittamalla se suoraan opetusvirastoon (aiemmin toimitettu koulun iltapäivätoiminnan johtajalle), josta vahvistusilmoitus lähetetään huoltajalle sähköpostitse tai kirjeenä.
3.- ja 4.-luokkalaisten irtisanoutumiset tehdään vapaamuotoisesti ja ne toimitetaan joko Wilman kautta tai lähetetään osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .