Taida saksaa ja suomea, tunne kahta kulttuuria!

Yhteisöllinen koulu - alaluokista lukioon.

Ohjatussa iltapäivässä on toimintaa, kerhoja ja musiikin opetusta.

Pienet ryhmät - yksilöllinen opetus.

Kielitaitoisella on enemmän mahdollisuuksia!

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Tervetuloa kotisivuillemme

Helsingin Saksalainen koulu on avoin ja moderni koulu, jossa suomalaisen ja saksalaisen kulttuurin parhaat asiat yhdistyvät. Kotisivuiltamme löydätte paljon hyödyllistä tietoa koulusta, sen toiminnasta sekä ajankohtaisista asioista ja tapahtumista.

Avoimet työpaikat

Haemme määräaikaista Suomen kielen tuntiopettajaa

03.12.2020 Helsingin Saksalainen koulu on yksityinen kielikoulu ydinkeskustassa. Samassa koulurakennuksessa opiskelevat oppilaat alakoululaisista abiturientteihin. Lisäksi saksankielistä esiopetusta järjestetään kahden päiväkodin yhteydessä. Koulun yli 670 oppilasta ja opiskelijaa sekä noin 70 opettajaa tulevat sekä saksankielisistä maista että Suomesta. Haemme innostavaan työyhteisöömme Suomen kielen tuntiopettajaa Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.1. – 5.6. 2021. Viikoittainen työaika on 12 tuntia.     Äidinkielen ja kirjallisuuden sekä suomi toisena kielenä (S2) tunnit ovat sekä alakoulussa ...

Lue lisää...
Iltapäiväaktiviteetit

Garfield- ja muumiryhmät retkillä

03.12.2020 Garfield- ja Moomin-ryhmät viettivät yhteisen retkipäivän Lastenlehdon puistossa. Ilma oli hieman tuulinen ja sateinen, mutta se ei menoa hidastanut. Päinvastoin! Onneksi lapsilla oli kumisaappaat! Toisena päivänä Moomin-ryhmä vietti mukavan ja syksyisen retkipäivän Töölönlahdella kiipeillen.

Perusopetus

4.-luokkalaisten vanhojen tanssien kenraaliharjoitukset

02.12.2020 4.-luokkalaisten vanhojen tanssien kenraaliharjoitukset sujuivat hienosti 1.-luokkalaisten tarkkaavaisten silmien alla. Oman hienon tunnelmansa harjoituksiin toi osaltaan kevyt lumisade.

Iltapäiväaktiviteetit

Naben 2.-luokkalaiset vierailulla muuminäyttelyssä

30.11.2020 Vierailimme 12. marraskuuta 2.-luokkalaisten kanssa Muumit 75 -näyttelyssä Kansallismuseossa. Olimme tosi ihastuneita muumien maailmaan ja näyttely jopa ylitti odotuksemme. Siellä oli hurjasti mukavaa tekemistä ja katsottavaa. Saimme kiipeillä liaaneilla, loikoilla riippumatoissa tai mennä piiloon taikurin hattuun. Retki oli kerrassaan superkiva! 

Koulun elämää

Musikschule Goes Oopperaan!

24.11.2020 Mennään yhdessä katsomaan Peppi Pitkätossua Suomen Kansallisoopperaan  –  todella näkemisen arvoista balettia koko perheelle! Tervetuloa mukaan! "Peppi Pitkätossu on mukaansatempaava, lapsiystävällinen baletti, jonka vilkas ilmaisu viihdyttää myös aikuisia. Hauska ja liikuttava tuotanto henkii 1950-luvun nostalgiaa ja tarjoaa huvia, vauhtia, viihdettä ja värejä - täydellinen (...) jokapäiväinen irrotus! " (Ooppera) Lippuja on vain rajoitettu määrä: varaukset tehdään ilmoittautumisjärjestyksessä! Esityspäivä: lauantai, 06.02.2021, kello 18:00 / Paikka: KansallisoopperaIlmoittautumi...

Lue lisää...
Näytä kaikki »