Taida saksaa ja suomea, tunne kahta kulttuuria!

Yhteisöllinen koulu - alaluokista lukioon.

Ohjatussa iltapäivässä on toimintaa, kerhoja ja musiikin opetusta.

Pienet ryhmät - yksilöllinen opetus.

Kielitaitoisella on enemmän mahdollisuuksia!

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Tervetuloa kotisivuillemme

Helsingin Saksalainen koulu on avoin ja moderni koulu, jossa suomalaisen ja saksalaisen kulttuurin parhaat asiat yhdistyvät. Kotisivuiltamme löydätte paljon hyödyllistä tietoa koulusta, sen toiminnasta sekä ajankohtaisista asioista ja tapahtumista.

Lukio

Sydämelliset onnittelut, DSH:n abit!

27.03.2020 Hatunnosto koulumme 35 opiskelijalle, jotka suorittivat ylioppilastutkintoa vastaavan DIA-tutkinnon vallitsevasta erikoisesta maailmantilanteesta huolimatta. Deutsches Internationales Abitur -tutkinnon läpäisi 17 tyttöä ja 18 poikaa, eikä kukaan reputtanut. DSH on tänä lukuvuonna ensimmäinen saksalainen ulkomaankoulu, jonka opiskelijat suorittivat DIA-tutkinnon.  

Koulun elämää

DSH:hon pyrkiminen siirtyy

24.03.2020 DSH:hon pyrkijöiden kokeet pidetään pääsiäisen jälkeisen viikon sijasta kesäkuun ensimmäisellä viikolla, jos yleinen tilanne sen sallii. Konkreettisempaa tietoa on luvassa lähempänä kyseistä ajankohtaa.

Koulun elämää

DSH siirtyi etäopetukseen

20.03.2020 Vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi koulumme on siirtynyt pääosin etäopetukseen ainakin pääsiäiseen 13.4.2020 saakka. Lähiopetusta järjestetään valtioneuvoston uusimman ohjeistuksen mukaan kaikille luokkien1–3 oppilaille maanantaista (23.3.) alkaen, jos siihen on tarvetta. Tavaratoimituksia otetaan vastaan, muuten koulu on suljettu.

Koulun elämää

Kouluyhdistyksen hallitus tiedottaa

16.03.2020 Koulun johto kehottaa tutustumaan Kouluyhdistys Pestalozzin hallituksen tiedotteeseen, joka käsittelee koronavirustilannetta.    

Koulun elämää

Ajankohtaista koronatilanteesta

13.03.2020 Koulun johto seuraa koronavirukseen liittyvää kehitystä tarkasti ja arvioi tilannetta päivittäin. Koulu noudattaa tilanteessa Suomen terveysviranomaisten määräyksiä ja neuvoja sekä Saksan ulkomaankoulujen keskusviraston ja Saksan suurlähetystön ohjeita. Tällä hetkellä opetus koulussamme jatkuu. Täältä voit lukea vanhemmille lähetetyn tiedotteen. Lisätietoa saa näistä linkeistä: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos                               Suomen ulkoministeriö                                           Opetushallitus                                                   

Lue lisää...
Näytä kaikki »