Taida saksaa ja suomea, tunne kahta kulttuuria!

Yhteisöllinen koulu - alaluokista lukioon.

Ohjatussa iltapäivässä on toimintaa, kerhoja ja musiikin opetusta.

Pienet ryhmät - yksilöllinen opetus.

Kielitaitoisella on enemmän mahdollisuuksia!

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Tervetuloa kotisivuillemme

Helsingin Saksalainen koulu on avoin ja moderni koulu, jossa suomalaisen ja saksalaisen kulttuurin parhaat asiat yhdistyvät. Kotisivuiltamme löydätte paljon hyödyllistä tietoa koulusta, sen toiminnasta sekä ajankohtaisista asioista ja tapahtumista.

Koulun elämää

Kirjailija Salla Simukka vieraanamme

13.11.2018 Kirjailija Salla Simukka vieraili koululla maanantaina 12.11. Aino ja Emma juonsivat juhlasalissa järjestetyn tilaisuuden, jossa kirjailija kertoi työstään ja teoksistaan ysi- ja kymppiluokkalaisille.  Kuulimme kirjojen syntyvaiheista ja taustoista, uusista teosideoista sekä kirjailijantyön huippuhetkistä ja hankaluuksista. Salla Simukka kertoi omasta tiestään kirjailijaksi ja rohkaisi  kuulijoita kirjoittamaan merkityksellisistä asioista ja mitään pelkäämättä.     

Koulun elämää

Tiina Nikulaiselle valtakunnallinen huomionosoitus

13.11.2018 Tiina Nikulainen on valittu vuoden 2018 terveystiedon opettajaksi. Valinnan on tehnyt Liikunnan ja terveystiedon opettajien liitto, joka perusteli huomionosoitusta muun muassa seuraavasti: "Ystävällisyys, toisten huomiointi ja jämäkkyys ovat Tiinan työskentelyssä aina vahvasti läsnä." Onnea, Tiina!        

Avoimet työpaikat

Haemme aulaemäntää / palveluvastaavaa

06.11.2018 Kouluyhdistys Pestalozzi r.y. ylläpitää Kampissa Helsingin ydinkeskustassa yksityistä, kansainvälistä Helsingin saksalaista koulua. Oppilaat alakoululaisista abiturientteihin opiskelevat samassa koulurakennuksessa. 650 oppilaan lisäksi kiinteistössä työskentelee noin 90 opetusalan ammattilaista. Haemme palvelukseemme aulaemäntää / palveluvastaavaa vastaamaan siitä, että koulun tiloihin liittyvät toiminnot sujuvat kitkatta. Aulaemännän työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Aulaemäntä koordinoi koulukiinteistön eri toimijoiden yhteispeliä ja toimii tehtävässään siviilipalvelusmiesten, ...

Lue lisää...
Avoimet työpaikat

Haemme kouluisäntää / kouluvahtimestaria

05.11.2018 Kouluyhdistys Pestalozzi r.y. ylläpitää Kampissa Helsingin ydinkeskustassa yksityistä, kansainvälistä Helsingin saksalaista koulua. Oppilaat alakoululaisista abiturientteihin opiskelevat samassa koulurakennuksessa. 650 oppilaan lisäksi kiinteistössä työskentelee noin 90 opetusalan ammattilaista. Haemme palvelukseemme kiinteistöstä vastaavaa kouluisäntää / kouluvahtimestaria Kouluisännän työ on vaihtelevaa ja monipuolista, sisältäen erilaisia vahtimestarin tehtäviä kuten huolto- ja kunnostustöitä koulukiinteistössä ja sen ulkopuolella. Työ vaatii asiakaspalveluhenkistä asennetta, organ...

Lue lisää...
Koulun elämää

Kun ensilumi satoi maahan...

30.10.2018 Ensilumi satoi maahan, aurinko paistoi ja puolet 2a:n ja 2b:n oppilaista heittäytyi yhtäkkiä maahan tekemään lumienkeleitä.

Näytä kaikki »