Avoin työpaikka: ravitsemistyöntekijä koulun keittiön tiimiinHelsingin Saksalainen koulu on yksityinen koulu, jossa perehdytään saksan ja suomen kieleen sekä molempien maiden kulttuuriin. Oppilaita on 700 alakoululaisista lukiolaisiin. 1-4-luokkaisille on iltapäiväkerho (200 henkilöä). Koulu sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Haemme koulun keittiön tiimiin ravitsemistyöntekijää.

Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelua, salaattien ja välipalojen valmistusta, kahvituksia, kuormien purkua, astiahuoltoa ja puhtaanapitoa. Lisäksi työhön sisältyy esivalmistelua ja omavalvontaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta alan koulutusta, hygieniapassia sekä hyvää suomen kielen taitoa ja käytännön työtehtävien hallintaa. Eduksi katsomme saksan kielen osaamisen. Olet etsimämme henkilö, kun olet oma-aloitteinen, hyvillä tiimityöskentelytaidoilla varustettu ruokapalvelualan ammattilainen ja sinulla on hyvä asenne uuden oppimiseen.

Tehtävään valitun tulee esittää lain mukainen ote rikosrekisteristä.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen (38,25 h). Työaika on pääsääntöisesti maanantaista-perjantaihin klo 7:25-15:25 välillä.

Tarjoamme sinulle mukavan työpaikan Helsingin keskustassa jossa noudatetaan yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Henkilökuntaetuina on hyvät työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuurietuja.

Lisätietoja tehtävään antaa

emäntä
Virpi Suotsalo
puh: 050 5522197

Lähetäthän hakemuksen ja ansioluettelon 8.11.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen virpi.suotsalo(at)dsh.fi