Avoin työpaikka: KoulunkäyntiavustajaHaetaan alkuopetuksen koulunkäyntiavustajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 30.10.2023 - 31.5.2024. 

Helsingin Saksalainen koulu on yksityinen kielikoulu ydinkeskustassa. Koulussamme opiskelevat samassa koulurakennuksessa oppilaat alakoululaisista abiturientteihin. Koulumme oppilaat ja opettajat tulevat sekä saksankielisistä maista että Suomesta. 

Haemme vastuullista, kehittämishaluista ja sitoutuvaa koulunkäyntiavustajaa, joka näkee oppilaissa vahvuuksia ja toimii ratkaisukeskeisesti. Tehtävä on määräaikainen 31.5.2024 asti ja työpaikka täytetään mahdollisimman pian sopivan hakijan löydettyään. Etsimme koulunkäyntiavustajaa suomenkieliseen luokkaan, mutta kaksikielisen toimintaympäristön takia saksankielentaidosta on hyötyä. Kokemus ohjaajan työstä luetaan eduksi. 

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on koulukäynninohjaajan ammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan huomioida muitakin hakijoita. 

Tuntimäärä on sovittavissa, kuitenkin vähintään 30 tuntia viikossa.  

Tehtävässä on 4 kk:n koeaika. Ennen tehtävän vastaanottamista pyydämme sinua esittämään lain 504/2002 edellyttämän rikostaustaotteen.  

Hakemukset ja CV, josta ilmenee hakijan koulutus, kokemus ja kielitaito lähetetään sähköisesti osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. 

Hakemusten viimeinen jättöpäivä on maanantaina 23.10.2023 klo 9:00.

Lisätietoja: 
Kathrin Torvinen
Alakoulun rehtori
 
Puh. 044-2221173

Deutsche Schule Helsinki 
Malminkatu 14
00100 Helsinki
 
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.dsh.fi