Avoin työpaikka: palvelupäällikkö toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseenHaemme Helsingin Saksalaiselle koululle palvelupäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Koulumme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Kampissa ja toivomme sinulta valmiutta työskennellä koululta käsin. Tehtävä saattaa sisältää satunnaisesti työskentelyä myös lauantaisin.


Millainen on päävastuusi palvelupäällikkönä?

Palvelupäällikkönä tulet vastaamaan koulun sisäisten palvelujen toiminnan laadusta ja sujuvuudesta sekä toimintojen keskinäisestä ja sisäisestä koordinoinnista. Palvelupäällikkö toimii kouluisännän, kouluhuoltajien, siviilipalvelusta suorittavien henkilöiden sekä saksalaisten vapaaehtoisten esihenkilönä. Tuletkin vastaamaan koulun sisäisten palveluiden ja tapahtumien järjestelyistä heidän tuellaan. Esihenkilön roolissa tulet olemaan vastuussa myös työvuorojärjestelyistä sekä tarvittavan sijaisreservin ylläpidosta. Tämän lisäksi työpöydältäsi tulee löytymään:

 • henkilöresurssien suunnittelu ja rekrytointi

 • koulun eri toimintojen koordinoiminen yhteistyössä keittiön, hallinnon ja koulun johtoryhmän kanssa

 • tarviketilaukset ja niiden järjestely

 • koulun vuokraustoiminnasta vastaaminen

 • avustaminen kiinteistöjärjestelyjen osalta remonttien suunnittelussa ja toteutuksessa

 • koulun kokonaisturvallisuuden kehittäminen

 • tilajärjestelyistä vastaaminen sekä erilaisten juhlien koristelu ja purkaminen


Minkälaista työkaveria etsimme joukkoomme?

Tehtävässä toimiminen edellyttää palveluhenkisyyttä, joustavuutta ja reagointikykyä sekä kykyä toimia monikulttuurisessa ympäristössä. Sinulta löytyy erinomaiset vuorovaikutus- ja organisointitaidot ja osaat huomioida yksityiskohtien lisäksi myös suuret kokonaisuudet. Toivomme sinulta avoimuutta ja halua tarttua erilaisiin tehtäviin ”kädet saveen” -asenteella. Sinulle on myös kunnia-asia saattaa työtehtäväsi huolellisesti loppuun saakka.

Lisäksi toivomme sinulta:

 • soveltuvaa koulutustaustaa ja/tai aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä

 • erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista hallintaa sekä vähintään hyvää englannin kielen taitoa, saksan kielitaidon katsomme suureksi eduksi

 • kokemusta esihenkilönä työskentelystä

 • mielenkiintoa ja kokemusta erilaisten järjestelmien parissa työskentelystä


Mitä Helsingin Saksalainen koulu tarjoaa sinulle?

Tarjoamme vakituisen palvelupäällikön tehtävän, jossa pääset osaksi vuonna 1881 perustetun koulun monipuolista ja kansainvälistä työyhteisöä. Toimit osana tiivistä kouluyhteisöä, joka on vastuussa noin 700 oppilaan ja opiskelijan koulutuksesta aina esikoulusta lukioon.

Tarjoamme sinulle myös edullisen kouluruoan, laajan työterveyden sekä Smartum liikunta- ja kulttuuriedun.


Tunnistitko itsesi?
 

Mikäli tämä tehtävä kuulostaa sinulta ja kokisit olevasi nappivalinta tehtävään, toivomme kuulevamme sinusta pian! Voit hakea tehtävään jättämällä hakemuksen tämän linkin kautta.

Hakuaikaa on su 20.11.2022 saakka, jonka aikana hakemuksia käydään jo aktiivisesti läpi.

Tehtävässä noudatetaan Sivistystyönantajien yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta. Tehtävään valitulle tehdään suppea turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Baronan rekrytointikonsultti Anna Hedman.

Annan tavoitat numerosta +358444910638 tai sähköpostitse anna.hedman(at)barona.fi.

Tietosuojasyistä Barona ei voi käsitellä sähköpostitse saapuneita hakemuksia, joten toimitathan hakemuksesi ainoastaan heidän järjestelmänsä kautta.