Perusopetuksen alaluokkien suomenkielisen erityisopettajan toimi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 1.8.2021. Viikoittainen työaika on 24,5 opetustuntia ja tunnit ovat pääsääntöisesti alakoulussa luokilla 1 - 5. Hakijalta edellytetään sekä suomen että saksan kielen taitoa.

Haemme aktiiviseen työyhteisöömme opettajaa, jolle työn lähtökohtia ovat tiimityöskentely ja yhteisöllisyys ja jolla on taitoa ja innostusta kehittää oppimisen tuen menetelmiä.

Hyvien vuorovaikutustaitojen ohella arvostamme valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, positiivista ja joustavaa asennetta sekä hyvää tietoteknistä osaamista.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn kansainvälisessä oppimisympäristössä, hyvät ja toimivat opetus- ja työtilat sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa ammatillista osaamistaan. Työpaikkamme on koulu, jossa yhdessä pidämme yllä oppilaiden ja opiskelijoiden hyvinvointia.

Opettajan kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Toimessa on 4 kuukauden koeaika. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote. Hakemukset ja CV, josta ilmenee hakijan koulutus, kokemus ja kielitaito vastaanottaa koulun rehtori Annette Carl.

Hakemusten viimeinen jättöpäivä on maanantai 17.5.2021 klo 16.00.

Hakemukset lähetetään joko postitse tai sähköisesti:

Helsingin Saksalainen koulu Malminkatu 14, 00100 Helsinki Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja: Pia Forsman, vt. alakoulun rehtori, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , Puh: +358 41 54785545 Tarja Aurell, vararehtori, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Puh: +358 44 366 9766