Avoimia toimiaHelsingin Saksalainen koulu on yksityinen kielikoulu ydinkeskustassa. Samassa koulurakennuksessa opiskelevat oppilaat alakoululaisista abiturientteihin. Lisäksi saksankielistä esiopetusta järjestetään kahden päiväkodin yhteydessä. Koulun yli 650 oppilasta ja opiskelijaa sekä noin 70 opettajaa tulevat sekä saksankielisistä maista että Suomesta.

Haemme perusopetuksen laaja-alaista erityisopettajaa

Toimi on toistaiseksi voimassa oleva alkaen 1.8.2020. Viikoittainen työaika on 24,5 tuntia. Työn painopiste on perusopetuksen alaluokilla. Hakijalta edellytetään sekä suomen että saksan kielen taitoa siten, että toinen edellä mainituista kielistä on äidinkielen tasoinen. Työtehtävän hoidossa korostuvat aktiivinen tiimityöskentely ja yhteisöllisyys. Valittavalla henkilöllä tulee olla taitoa ja innostusta kehittää oppimisen tuen menetelmiä sekä olla tukena erilaisten tukimuotojen toteuttamisessa.   

Vahvan ammatillisen osaamisen ohella edellytämme hakijalta:

  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • valmiutta itsenäiseen työskentelyyn
  • positiivista ja joustavaa asennetta
  • hyvää tietoteknistä osaamista ja kykyä hyödyntää sitä opetuksessa

Tarjoamme mielenkiintoisen työn kansainvälisessä oppimisympäristössä, aktiivisen ja innostavan työyhteisön, modernit ja toimivat opetus- ja työtilat sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa ammatillista osaamistaan. Työpaikkamme on koulu, jossa yhdessä pidämme yllä oppilaiden ja opiskelijoiden hyvinvointia.

Opettajan kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.  Hakemukset ja CV, josta ilmenee hakijan koulutus, kokemus ja kielitaito lähetetään postitse tai sähköisesti osoitteeseen:

Helsingin Saksalainen koulu
Malminkatu 14
00100 Helsinki
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hakemusten viimeinen jättöpäivä on maanantai 24.2.2020 klo 16.

Lisätietoja:

vararehtori                                                                
Tarja Aurell                                                               
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.                                                  
+358 44 366 9766      

alakoulun rehtori  
Maarit Leskelä        
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.                                      
+358  40 0567597