Haemme perusopetuksen historian ja yhteiskuntaopin sekä uskonnon päätoimista tuntiopettajaaHaemme perusopetuksen historian ja yhteiskuntaopin sekä uskonnon päätoimista tuntiopettajaa

Toimi on toistaiseksi voimassa oleva alkaen 1.8.2019. Opetustunnit ovat perusopetuksessa ja niiden määrä on ensi lukuvuonna 16 vuosiviikkotuntia. Ryhmien opetuskieli on suomi mutta sujuvaa työskentelyä työyhteisössämme auttaa hakijan hyvä saksan kielen taito. Työtehtävien hoidossa korostuvat aktiivinen tiimityöskentely ja yhteisöllisyys.

Vahvan ammatillisen osaamisen ohella edellytämme hakijalta:

hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
valmiutta itsenäiseen työskentelyyn
positiivista ja joustavaa asennetta
hyvää tietoteknistä osaamista ja kykyä hyödyntää sitä opetuksessa

Tarjoamme mielenkiintoisen työn kansainvälisessä oppimisympäristössä, aktiivisen ja innostavan työyhteisön, modernit ja toimivat opetus- ja työtilat sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa ammatillista osaamistaan. Työpaikkamme on koulu, jossa yhdessä pidämme yllä oppilaiden ja opiskelijoiden hyvinvointia.

Toimessa on 6 kuukauden koeaika. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.  Hakemukset ja CV, josta ilmenee hakijan koulutus, kokemus ja kielitaito lähetetään postitse tai sähköisesti osoitteeseen:

Helsingin Saksalainen koulu
Malminkatu 14
00100 Helsinki
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hakemusten viimeinen jättöpäivä on perjantai 24.5.2019 klo 16.

Lisätietoja:

Vararehtori Tarja Aurell
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 44 366 9766

www.dsh.fi