Haemme aulaemäntää / palveluvastaavaaKouluyhdistys Pestalozzi r.y. ylläpitää Kampissa Helsingin ydinkeskustassa yksityistä, kansainvälistä Helsingin saksalaista koulua. Oppilaat alakoululaisista abiturientteihin opiskelevat samassa koulurakennuksessa. 650 oppilaan lisäksi kiinteistössä työskentelee noin 90 opetusalan ammattilaista.

Haemme palvelukseemme

aulaemäntää / palveluvastaavaa

vastaamaan siitä, että koulun tiloihin liittyvät toiminnot sujuvat kitkatta.

Aulaemännän työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Aulaemäntä koordinoi koulukiinteistön eri toimijoiden yhteispeliä ja toimii tehtävässään siviilipalvelusmiesten, vapaaehtoistyöntekijöiden, iltavahti-mestareiden, kouluhuollon ja vuokraustoiminnan esimiehenä. Aulaemäntä pitää huolen siitä, että koulukiinteistö on siisti ja toimiva ja että siellä järjestettävät tapahtumat sujuvat suunnitellulla tavalla.

Aulaemäntä vastaa koulun vuokraustoiminnoista varauksien, työaikajärjestelyjen ja asiakaspalvelun osalta. Siivouksen järjestely ja sen onnistuminen koulun opetuksen ja vuokrauksen saumakohdassa on yksi aulaemännän avaintehtävistä.

Aulaemäntä toimii tehtävässään tiiviissä yhteistyössä saksalaisen vararehtorin ja iltapäiväkerhojen vetäjien kanssa. Aulaemäntää avustavat onnistumisessaan molemmat talonmiehet sekä keittiön ja kouluhuollon kokenut henkilökunta.

Työ vaatii asiakaspalveluhenkistä asennetta, organisointikykyä ja joustavuutta sekä taitoa työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. Valittavan henkilön tulee pystyä toimimaan itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Etsimämme henkilö ei pelkää tarttua itse toimeen tilanteen niin vaatiessa.

Tehtävään sisältyy lisäksi tarvittaessa muun muassa

  • työvuorolistojen tekoa
  • uusien työntekijöiden perehdyttämistä
  • vuokraus – ja tapahtumakalentereiden ylläpitoa
  • tilankäytön päivittäistä koordinointia
  • tapahtumien ja asiakastilaisuuksien koordinointi
  • vuokraustoiminnon asiakaspalvelua
  • tavara- ja palvelutilauksia
  • juhlien ja koristelujen järjestelyä
  • kulunvalvontaan liittyviä tehtäviä
  • suursiivouksiin liittyvien järjestelyiden koordinointia

Palkattavalta henkilöltä odotetaan näkemystä ja kykyä kehittää oman vastuualueensa toimintoja.

Tehtävään soveltuvaksi koulutukseksi katsotaan esim. toisen asteen ammatillista perustutkintoa (esim. vastaanottovirkailijan koulutus) tai vastaavasta työstä kerättyä työkokemusta. Siivousalan koulutus katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja halua kehittää asiakaslähtöistä toimintaa sekä hyvät tietotekniikkataidot.

Tehtävässä noudatetaan Sivistystyönantajien yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta ja tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Tehtävään valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava koulun käyttämän työterveyshuollon antama lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 26.11.2018 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ja CV, joista ilmenevät koulutus, työkokemus ja kielitaito, pyydetään lähettämään osoitteeseen:

Kouluyhdistys Pestalozzi ry. / Helsingin Saksalainen koulu
Malminkatu 14
00100 Helsinki
tai
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hakuaika päättyy 19.11.2018

Lisätietoja:

Joachim Bauer
hallintojohtaja
Puh. 050-3258323
s-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.