Haemme kouluisäntää / kouluvahtimestariaKouluyhdistys Pestalozzi r.y. ylläpitää Kampissa Helsingin ydinkeskustassa yksityistä, kansainvälistä Helsingin saksalaista koulua. Oppilaat alakoululaisista abiturientteihin opiskelevat samassa koulurakennuksessa. 650 oppilaan lisäksi kiinteistössä työskentelee noin 90 opetusalan ammattilaista. Haemme palvelukseemme

kiinteistöstä vastaavaa kouluisäntää / kouluvahtimestaria

Kouluisännän työ on vaihtelevaa ja monipuolista, sisältäen erilaisia vahtimestarin tehtäviä kuten huolto- ja kunnostustöitä koulukiinteistössä ja sen ulkopuolella.

Työ vaatii asiakaspalveluhenkistä asennetta, organisointikykyä ja joustavuutta sekä taitoa työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. Valittavan henkilön tulee pystyä toimimaan itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.

Kouluisäntä ylläpitää omatoimisesti järjestystä, siisteyttä ja turvallisuutta. Kouluisäntä huolehtii tilojen toimivuudesta sekä laitteiden ja varusteiden ylläpidosta. Kouluisäntä on vastuussa koulun LVIS-teknisistä laitteista ja niiden säädöstä, huollosta ja valvonnasta.

Tehtävään sisältyy lisäksi tarvittaessa muun muassa

  • kalustetyöt sekä huonejärjestelyihin liittyvät muutostyöt
  • tapahtumien ja asiakastilaisuuksien tekninen tuki
  • tavara- ja palvelutilaukset
  • korjaustöiden järjestäminen
  • kulunvalvontaan liittyvät tehtävät

Palkattavalta henkilöltä odotetaan näkemystä ja kykyä kehittää oman vastuualueensa toimintoja.

Kouluisäntä suorittaa tehtäväänsä läheisessä yhteistyössä toisen talonmiehen, aulaemännän, kouluhuoltajien sekä siviilipalvelusmiesten kanssa.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa toisen asteen ammatillista perustutkintoa (esim. virastomestarin koulutus) tai vastaavasta työstä kerättyä työkokemusta, turvallisuusosaamista mm. EA1, alkusammutus ja henkilöturvallisuus. Ajokortti ja auto ovat tehtävänhoidon kannalta eduksi.

Kouluisännän tulee hallita työtehtävissä käytettävien materiaalien käyttöominaisuudet ja niihin liittyvät työturvallisuusmääräykset ja tuntea tarvittava lainsäädäntö. Tehtävä edellyttää taitoa työskennellä turvallisesti ja toimia myös hätätilanteissa. 

Tehtävässä noudatetaan Sivistystyönantajien yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta ja tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Tehtävään valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava koulun käyttämän työterveyshuollon antama lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 26.11.2018 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ja CV, joista ilmenevät koulutus, työkokemus ja kielitaito, pyydetään lähettämään osoitteeseen:

Kouluyhdistys Pestalozzi ry. / Helsingin Saksalainen koulu
Malminkatu 14
00100 Helsinki
tai 
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hakuaika päättyy 19.11.2018

Lisätietoja:

Joachim Bauer
hallintojohtaja
Puh 050-3258323
s-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.