Äidinkielen ja kirjallisuuden sekä suomi toisena kielenä päätoiminen tuntiopettajaHelsingin Saksalainen koulu on yksityinen kielikoulu ydinkeskustassa.  Koulussamme opiskelevat samassa koulurakennuksessa oppilaat alakoululaisista abiturientteihin. Koulumme oppilaat, opiskelijat ja opettajat tulevat sekä saksankielisistä maista että Suomesta. 

Haemme perusopetuksen äidinkielen ja kirjallisuuden sekä suomi toisena kielenä päätoimista tuntiopettajaa

Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.11.2018 – 31.5.2019. Opetusta on syyslukukaudella 18 tuntia viikossa ja kevätlukukaudella 19 vvt. Saksan kielen taidosta on suurta hyötyä tehtävän hoitamiselle sekä työyhteisössämme toimimiselle.

Edellytämme hakijalta oppiaineen hallinnan ohella hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kehittämismyönteisyyttä sekä joustavaa asennetta. Hakijalla tulee myös olla hyvä tietotekninen osaaminen ja kyky hyödyntää sitä opetuksessa. 

Koulumme tarjoaa mielenkiintoisen työn kansainvälisessä oppimisympäristössä, aktiivisen ja innostavan työyhteisön sekä modernit ja toimivat opetustilat.

Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote. Hakemukset ja CV, josta ilmenee hakijan koulutus, kokemus ja kielitaito lähetetään postitse tai sähköisesti osoitteeseen:

Helsingin Saksalainen koulu
Malminkatu 14
00100 Helsinki
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hakemusten viimeinen jättöpäivä on maanantaina 24. syyskuuta 2018.

Lisätietoja:
vararehtori Tarja Aurell
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 44366 9766