Iltapäivätoiminnan ohjaajan sijaisuus suomenkieliseen ryhmään (2.8.18-1.6.19)Helsingin Saksalainen koulu on yksityinen, kansainvälinen koulu ydinkeskustassa. Opetuksessa perehdytään saksan ja suomen kieleen sekä molempien maiden kulttuuriin.

Tarjoamme alaluokkien (1 - 4) oppilaille koulupäivän jälkeen monipuolista iltapäivätoimintaa, jossa oppilaat voivat aikuisen valvonnassa tehdä läksyjä, leikkiä ja pelata. 1. ja 2. -luokkien iltapäivätoiminta perustuu Helsingin kaupungin kanssa tehtyyn sopimukseen. 

Haemme aktiiviseen ja innostavaan työyhteisöömme 2.8.2018 – 1.6.2019 väliselle ajalle

ILTAPÄIVÄTOIMINNAN OHJAAJAN SIJAISTA SUOMENKIELISEEN RYHMÄÄN

Tarvittaessa työsuhdetta voidaan jatkaa. Tehtävän viikoittainen tuntimäärä on 21 h. Työtehtävät koostuvat iltapäivätoiminnan ohjauksesta. Siihen kuuluu: oppilaiden läksyjen tekemisessä tukeminen, erilaisten vapaa-ajantoimintojen järjestäminen sekä yhteistyö opettajien ja vanhempien kanssa.

Edellytämme reipasta asennetta sekä kokemusta lasten kanssa työskentelystä. Odotamme lisäksi itsenäistä ja aktiivista työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä halua kehittää monipuolista ja asiakaslähtöistä iltapäivätoimintaa. Kielitaitovaatimuksena on suomen ja saksan kielen hyvä kirjallinen ja suullinen taito. 

Tehtävässä noudatetaan Sivistystyönantajien yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta. Valitun henkilön on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. 

Hakemukset ja CV, joista ilmenevät koulutus, työkokemus ja kielitaito, pyydetään lähettämään osoitteeseen:

Helsingin Saksalainen koulu
Malminkatu 14
00100 Helsinki

tai

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Hakuaika päättyy 30.7.2018.

Lisätietoja: 

Valentina Ryökäs
Iltapäivätoiminnan johtaja
Puh. 044-7632446
e-Mail: valentina.ryokas(at)dsh.fi
www.dsh.fi