Koulun keittiö

Koulun keittiö

Olemme koulun oma keittiö. Valmistamme ruoan itse, lukuun ottamatta kappaleruokia (esim. lihapullat, leivitetyt kalaleikkeet). Ruoanvalmistuksessa käytämme raaka-aineita jotka eivät sisällä natriumglutamaattia (E621).

 



Koululounas on monipuolinen, vaihteleva ja ravitsemuksellisesti täysipainoinen. Lounaalla on tarjolla ateriakokonaisuus, joka sisältää lämpimän pääruoan, 2-3 salaattia/raastetta/tuorepalaa, ruokajuomia, leipää ja margariinia. Lisäkkeenä tarjoamme kuoripäällisiä perunoita, tummaa/täysjyväpastaa ja -riisiä.

Kuulumme "Portaat luomuun"-valmennusohjelmaan ja olemme saavuttanut ohjelmassa tason 4 (tasot 1-5). Keittiömme on sitoutunut edistämään kestävää kehitystä omassa toiminnassaan sekä käyttämään luomutuotteita säännöllisesti. Ruokasalin seinästä on luettavissa luettelo käyttämistämme luomutuotteista.

Erityisruokavaliot ilmoitetaan terveydenhoitajalle. Hänen kauttaan tulee ruokavaliokortti keittiöön. Erityisruokavaliot tarjotaan omasta noutopisteestä.

Oppilaat ottavat ruoan itse viidestä pisteestä ja palauttavat astiat astioiden palautuslinjastoon.

Ruokalan molemmissa ruokalinjastoissa on keskiviikkona 18.4.2018 otettu käyttöön automaattiset margariinin annostelijat

 

Ajankohtaista

Ruokalista 17.12.2018 - 19.1.2019

Viikko 51 Kasvisruoka Ma 17.12. Joulupihvit (VL,L,M,G), lanttulaatikko (VL,L,K,S), kermaperunat (VL,L,K,G,S), salaatti Punajuuripyörykät (VL,L,M,K,G,S), lanttulaatikko (VL,L,K,S), kermaperunat (VL,L,K,G,S), salaatti Ti18.12. Chili-broilerikastike (VL,L,K...

Ruokalista 26.11.-14.12.2018

Viikko 48 Kasvisruoka  Ma 26.11. Jauhelihakastike (VL,L,M,K,S), tumma pasta (VL,L,M,K,S), salaatti Tomaattinen härkiskastike (VL,L,M,K,G,S), tumma pasta (VL,L,M,K,S), salaatti Ti 27.11. Lihakeitto (VL,L,M,K,G,S), Pinaattikeitto (VL,L,K,S), kananmunarouhe (VL,L,M,G,S...