Koulun keittiö

Koulun keittiö

Olemme koulun oma keittiö. Valmistamme ruoan itse, lukuun ottamatta kappaleruokia (esim. lihapullat, leivitetyt kalaleikkeet). Ruoanvalmistuksessa käytämme raaka-aineita jotka eivät sisällä natriumglutamaattia (E621).

    

Koululounas on monipuolinen, vaihteleva ja ravitsemuksellisesti täysipainoinen. Lounaalla on tarjolla ateriakokonaisuus, joka sisältää lämpimän pääruoan, 2-3 salaattia/raastetta/tuorepalaa, ruokajuomia, leipää ja margariinia. Lisäkkeenä tarjoamme kuoripäällisiä perunoita, tummaa/täysjyväpastaa ja -riisiä.

Kuulumme "Portaat luomuun"-valmennusohjelmaan ja olemme saavuttanut ohjelmassa tason 4 (tasot 1-5). Keittiömme on sitoutunut edistämään kestävää kehitystä omassa toiminnassaan sekä käyttämään luomutuotteita säännöllisesti. Ruokasalin seinästä on luettavissa luettelo käyttämistämme luomutuotteista.

Erityisruokavaliot ilmoitetaan terveydenhoitajalle. Hänen kauttaan tulee ruokavaliokortti keittiöön. Erityisruokavaliot tarjotaan omasta noutopisteestä.

Oppilaat ottavat ruoan itse viidestä pisteestä ja palauttavat astiat astioiden palautuslinjastoon.

Ruokalan molemmissa ruokalinjastoissa on keskiviikkona 18.4.2018 otettu käyttöön automaattiset margariinin annostelijat

 

Ajankohtaista

Ruokalista 6.3.-24.3.2023

Viikko 10 Kasvisruoka Ma6.3. Pyttipannu (VL,L,M,K,G,N), salaatti Kasvispyttipannu (VL,L,M,K,S,N,V), salaatti Ti7.3. Porkkanapihvit (VL,L,M,G,K,S,N,V), perunamuusi (VL,L,K,G,S,N), salaatti Porkkanapihvit (VL,L,M,G,K,S,N,V), perunamuusi (VL,L,K,G,S,N), salaat...

Ruokalista 27.3.-14.4.2023

  Viikko 13 Kasvisruoka Ma27.3. Kermainen kasvis tikka masala (VL,L,M,K,G,S,N,V), täysjyväriisi (VL,L,M,K,G,S,N,V), salaatti Kermainen kasvis tikka masala (VL,L,M,K,G,S,N,V), täysjyväriisi (VL,L,M,K,G,S,N,V), salaatti                        Ti28.3. Ka...