KoulukirjastoTervetuloa koulun kirjastoon!

Missä?

Koulukirjasto on viihtyisä tila koulurakennuksen pohjakerroksessa. Oppilaat voivat  vierailla kirjastossa välituntien ja hyppytuntien aikana. Kirjoja voi lukea kirjastossa tai niitä voi lainata kotiin tai oppitunneille.

Mitä?

Kokoelmiin kuuluu suomalaisia ja saksalaisia lasten- ja nuortenkirjoja, tietokirjoja, lastenlehtiä, sanakirjoja, äänikirjoja ja sarjakuvia. Verkkoluettelosta löytyvät kaikki kirjaston media-aineistot sekä tiedot uutuuksista http://webopac.winbiap.net/dsh/

Punaisella pisteellä merkittyjä kirjoja voi lisätä saksalaiseen Antolin-lukuportaaliin, jossa niistä saa pisteitä. Antolinin tunnukset saa luokanopettajalta. 

Milloin?

Koulukirjasto on auki maanantaista torstaihin päivittäin kello 9 - 15 ja perjantaisin kello 9 - 13.

Miten?

Kirjaston käyttäminen ei maksa mitään eikä sitä varten tarvita korttia.

Ketkä?

Kirjastoa hoitavat Nailya Sigg, Marta Giammario, Susanne Röcke ja Iwona Blavat. Kysymyksiä, toivomuksia - myös kirjatoivomuksia - ja huolia  voi lähettää osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


7.10.-11.10. välisenä aikana koulun kirjasto suljetaan päivittäin jo kello 13, koska musiikkikoulun tunnit joudutaan pitämään kirjaston tiloissa koulurakennuksessa suoritettavien korjaustöiden takia. Syysloman jälkeen kirjasto on taas auki normaalisti.