KoulukirjastoTervetuloa koulun kirjastoon!

Missä?

Koulukirjasto on viihtyisä tila koulurakennuksen pohjakerroksessa. Oppilaat voivat  vierailla kirjastossa välituntien ja hyppytuntien aikana. Kirjoja voi lukea kirjastossa tai niitä voi lainata kotiin tai oppitunneille.

Mitä?

Kokoelmiin kuuluu suomalaisia ja saksalaisia lasten- ja nuortenkirjoja, tietokirjoja, lastenlehtiä, sanakirjoja, äänikirjoja ja sarjakuvia. Verkkoluettelosta löytyvät kaikki kirjaston media-aineistot sekä tiedot uutuuksista http://webopac.winbiap.net/dsh/

Punaisella pisteellä merkittyjä kirjoja voi lisätä saksalaiseen Antolin-lukuportaaliin, jossa niistä saa pisteitä. Antolinin tunnukset saa luokanopettajalta. 

Milloin?

Koulukirjasto on auki maanantaista perjantaisin kello 8 - 13:15.  

Miten?

Kirjaston käyttäminen ei maksa mitään eikä sitä varten tarvita korttia.

Ketkä?

Kirjastoa hoitavat Nailya Sigg, Marta Giammario, Susanne Röcke ja Iwona Blavat. Kysymyksiä, toivomuksia - myös kirjatoivomuksia - ja huolia  voi lähettää osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Otamme vastaan kirjalahjoituksia. Toivomme, että kirjat sopivat lapsille, ovat ajankohtaisia ja hyvässä kunnossa. Pyydämme, että otatte yhteyttä etukäteen suunnitellessanne kirjalahjoitusta.