Taidetestaajat Tampereella


Kaikki 8. luokat matkasivat Tampereelle Taidetestaajat-retkelle 11. helmikuuta. Matka oli pitkä, mutta oppilaat löysivät tekemistä ja perillä odotti upea tanssiteatteri ja mielenkiintoinen työpaja. Tanssiesitys oli ennennäkemätön, mutta oli hieman hankala istua paikoillaan pitkän bussimatkan jälkeen. Esityksessä oli käytetty hienoja ja yksinkertaisia pukuja, kulisseja ja valoja, jotka vaikuttivat esityksen tunnelmaan. 
 
Työpajassa tutustuttiin esityksen kehittämiseen. Oli mielenkiintoista nähdä, kuinka paljon ihmisiä tarvittiin yhden esityksen luomiseen. Saimme myös tehdä oman esityksen, mikä oli hyvin hauskaa.
 
Pihla 8C
 
 
Esitys kesti noin 40 minuuttia. Esityksessä käytettiin paljon valoja ja erilaista musiikkia. Siinä oli myös monenlaisia efektejä, kuten jääpaloja ja seinälle piirtoheittimellä heijastettua vettä. Tanssi oli erilaista ja kiinnostavaa niin kuin laulukin. Esityksen jälkeen meillä oli työpaja, jossa meille näytettiin, miten valot toimivat. Me saimme myös kokeilla tanssia näyttämöllä. Kokemus oli kiinnostava ja erikoinen. Olisimme mahdollisesti kiinnostuneita katsomaan uudestaan tanssiteatteria. 
 
Helvi, Pinja, Aino ja Freyja 8C