Lukiolaisten työura- ja opinto-ohjaustaViime viikkojen aikana koulun 11. ja 12. luokkien opiskelijoilla on ollut useita mahdollisuuksia syventyä miettimään omia tavoitteita ja tulevaisuuden suunnitelmia.

Esimerkiksi he pääsivät vierailemaan virtuaalisesti Heidelbergin yliopistossa, joka on samalla yhteistyöyliopistomme ja saamaan konkreettista tietoa toivomastaan koulutusohjelmasta.

Tämän lisäksi Saksan suurlähetystö kutsui molempien vuosiluokkien opiskelijat tutustumaan koti- ja ulkomaisten yliopistojen laajaan opintotarjontaan Studia-messuille Pasilaan.

Ja tähän päälle tohtori Andreas Roger Saksan työvoimatoimistosta vieraili edellisten vuosien tapaan DSH:ssa kertomassa opiskelumahdollisuuksista Saksassa. Andreas Roger on neuvonut ja opastanut koulumme opiskelijoita mielellään ja asiantuntevasti lähes vuosittain aina vuodesta 2004 lähtien. Nyt hän on siirtymässä eläkkeelle. Haluamme siksi toivottaa hänelle kaikkea hyvää sekä kiittää häntä lämpimästi hänen panoksestaan koulumme ja opiskelijoidemme hyväksi viimeisten 17 vuoden aikana!