Vanhojentanssit - ilo silmälleLukion toisen luokan opiskelijat juhlivat vanhojenpäivää perjantaina 15.2. Juhla korostaa heidän asemaansa kouluyhteisön varttuneimpina oppilasjäseninä, koska abiturientit ovat – ainakin melkein  – jättäneet koulun. Tansseja on harjoiteltu  syksystä saakka liikunnanopettaja Tiina Nikulaisen ja Mikael Nevalaisen ohjaamina, ja lopputulos oli vaikuttava.

Juhlallisuudet käynnistyivät jo torstai-iltana, kun vanhat esittivät tansseja perheilleen ja ystävilleen. Perjantaina tanssit esitettiin kolmeen kertaan omalla koululla. Tanssien joukossa oli sekä klassikoita, kuten tango, valssi ja cicapo, että uudempia koreografioita, kuten folkjam ja vanhojen oma tanssi. Myös yleisö kutsuttiin tanssilattialle esityksen päätteeksi. Iltapäivällä tanssijat osallistuivat Helsingin jäähallissa järjestettäviin pääkaupunkiseudun lukiolaisten yhteistansseihin.

Vanhojenpäiväpuvut olivat jälleen kaunista katseltavaa. Erityisen suosittuja olivat pitsiset yläosat yhdistettyinä yksiväriseen leveähelmaiseen alaosaan. Tanssijattaret olivat suosineet tasaisesti sekä vaaleita että tummempia värejä, ja tanssijoiden frakit tasapainottivat väriloistoa. Vanhojentanssit juhlistivat mukavasti talvilomaa edeltävää viimeistä koulupäivää.