Uusi kouluvuosi alkaaTaas on elokuu, ja uusi kouluvuosi on alkamassa. Toivottavasti kaikilla on takana rentouttava kesäloma! Nyt on taas aika nähdä kavereita ja luokkatovereita sekä oppia uutta.

Koulu alkaa tiistaina 13.8.2013 klo 8. Kahtena ensimmäisenä päivänä koulu päättyy klo 12. Uudet lukujärjestykset löytyvät osoitteesta https://melpomene.webuntis.com/WebUntis/?school=dsch_helsinki#main.

Ensimmäisten luokkien ensimmäinen koulupäivä alkaa tiistaina klo 10 koulunaloittajaisjuhlalla ja päättyy klo 12.30.

Iltapäivätoiminta alkaa tiistaina ja keskiviikkona heti koulupäivän jälkeen klo 12. Ohjaajat hakevat iltapäivätoimintaan ilmoittauneet oppilaat luokasta. Aamutoimintaa järjestetään keskiviikosta alkaen mensakabinetissä.

Tämä kouluvuosi aloitetaan, kuten kaikki lienevät tässä vaiheessa huomanneen, myös uusilla kotisivuilla. Toivottavasti uudet, värikkäämmät sivut miellyttävät mahdollisimman monia. Kuten erityisesti lukuvuoden alussa aina, päivitettävää riittää vielä hieman. Tämän kouluvuoden kerhotarjonta esimerkiksi julkaistaan seuraavien viikkojen aikana.

Hyvät oppilaat! Jos kouluvuoden aikana tapahtuu jotakin mukavaa, josta teidän tekee mieli kirjoittaa, tai teidän tulee otettua hienoja valokuvia, jotka olisivat julkaisemisen arvoisia, niin lähettäkää juttunne kotisivujen toimitukseen osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Toimitus ilahtuu postista!