Alumnifoorumi 2023Tämänvuotinen alumnifoorumi sujui erinomaisesti hybridimuodossa - osin läsnä paikan päällä ja osin etänä Teamsin kautta. Suurkiitos tästä kuuluu organisoijille, opettajille sekä mukana olleille esitelmöijille.

Tilaisuuden avasi Lidlin Suomen toimitusjohtaja Nicholas Pennanen. Eloisalla ja vilpittömällä puheellaan hän kannusti oppilaita uskomaan itseensä. Hänkään kun ei ollut heti tiennyt, mitä haluaisi tehdä myöhemmin, mutta se oli selvinnyt sitten ajan kanssa. Monet muutkin esitelmöijät kertoivat samantapaisista kokemuksista sekä siitä, kuinka he olivat päätyneet mitä erilaisimpiin ammatteihin: konsultiksi, lakimieheksi, startup-maailmaan, kuoronjohtajaksi, tutkijaksi, yrittäjäksi, lääkäriksi ja toimitusjohtajaksi.

Alumnifoorumia olisikin voinut kutsua ole vain rohkea, niin pärjäät -teemaiseksi tapahtumaksi. Varsinkin, koska nuorena on esitelmöijien mukaan helpompaa ottaa riskejä. Näemme sitten aikanaan jossain tulevaisuuden alumnifoorumissa, minkälaisia polkuja nykyiset oppilaamme ovat kulkeneet!  

Jos haluat osallistua Alumniforum 2024 -tapahtumaan, niin voit jo nyt ottaa yhteyttä osoitteeseen: alumniforum(at)dsh-alumni.fi.