DSH:ssa 27. kertaa pidetty Jugend musiziert -kilpailu päättyi onnistuneestiKiinnostus Jugend musiziert -tapahtumaa kohtaan jatkuu ja se näkyi myös osallistujamäärässä. Kaiken kaikkiaan 120 koulumme oppilasta oli ilmoittautunut tämänvuotisen Jumu-kilpailun ensimmäiselle kierrokselle (Regionalwettbwerb).

Kilpailu sujui loistavasti. Ekaluokkalaiset eivät yhtään arastelleet esiintymistä suuren yleisön edessä, eivätkä niin tehneet myöskään koulun 12.-luokkalaiset. He eivät olleet jättäneet lauantaista esiintymistilaisuutta väliin, vaikka heti seuraavana maanantaina edessä olivat kirjalliset DIA-tutkinnon päättökokeet.

Kilpailun tulos: 26 DSH:n oppilasta selvisi Jumu-kilpailun toiselle kierrokselle (Landeswettbewerb), joka pidetään Oslossa 17.3.–22.3.2023.

Onnittelemme kaikkia osallistujia erinomaisista tuloksista ja kiitämme kaikkia järjestäjiä sekä avustajia heidän avustaan ja tuestaan.

30-jäseninen järjestelyryhmä ja tuomaristo koostuivat tänä vuonna ensimmäistä kertaa pelkästään nykyisistä ja entisistä koulun oppilaista.

Erityiskiitokset saavat vielä kilpailun tekninen johtaja Tim Kröckel sekä 10. luokkien musiikkikurssilaiset.