Eisvogel-yhtye konsertoi DSH:ssaTorstaina 27.10. koulun eteen oli pysäköity kaksi autoa, joista kannettiin mitä erilaisimpia musiikkilaitteita koulun kolmannessa kerroksessa sijaitsevaan juhlasaliin. Saksalais-suomalainen Eisvogel-yhtye oli saapunut vierailulle kouluumme ja hetken kuluttua juhlasalista kantautui ulos kovaäänistä musiikkia. Salissa oli runsaasti 9., 10. ja 11. luokkien oppilaita, jotka olivat innokkaina saapuneet kuuntelemaan artistien konserttia.

Yhtye ei ole vain herättänyt saksalaisen runoilijan Rainer Maria Rilken runoja musiikillisesti eloon, vaan yhtyeen laulaja ja sanoittaja Mayjia Gille on löytänyt inspiraatioita töilleen myös suomenkielisistä teksteistä.

Haluamme lämpimästi kiittää kaikkia Eisvogel-yhtyeen jäseniä sekä Tampereen saksalaista kulttuurikeskusta siitä, että he mahdollistivat meille tämän kirjallisuutta sivuavan tilaisuuden pandemian aiheuttaman tauon jälkeen. Suuret kiitokset myös kaikille teknikoillemme, jotka varmistivat, että kaikki sujui moitteettomasti!