Hyvää kesälomaa!Lauantaina 4. kesäkuuta vietettiin kouluvuoden viimeistä koulupäivää. Päivä huipentui 1. - 5., 6. - 9. ja 10. - 12. luokkien kevätjuhliin, todistusten jakoon ja abiturienttien lakkiaisiin. Onnittelemme lämpimästi kaikkia DIA-tutkinnon suorittaneita!

Osa pienemmistä oppilaista viipyy koulussa vielä kesäkuussa. He osallistuvat koululla lomatoimintaan, jossa on tarjolla monipuolista ja virkistävää ohjelmaa.

Kesäloman aikana kanslia on avoinna arkisin klo 8.00 - 12.00Huomioittehan kuitenkin, että kanslia on suljettu 24.6. - 31.7.2022.

Uusi kouluvuosi 2022 - 2023 alkaa keskiviikkona 10.8. seuraavasti: 
luokat 2–12 aloittavat kello 8.00 ja ensimmäiset luokat aloittavat kello 10.00. Iltapäivätoiminta alkaa samana päivänä.

Päättyvä kouluvuosi oli kaikin puolin poikkeuksellinen. Se käynnistyi koronarajoitusten ja kaikilta erityistä joustavuutta vaatineen etäopetuksen merkeissä. Kevätlukukaudella elämä muuttui kuukausi kuukaudelta normaalimmaksi. Rajoitusten kevennyttyä koulun perinteisten tapahtumien ja juhlien järjestäminen oli  sallittua ja pääsimme taas nauttimaan niistä. Kuinka ihanaa olikaan kokea jälleen se kaikki .

Kiitämme kaikkia kouluyhteisössä toimivia hyvästä yhteistyöstä vaikeinakin aikoina.

Mukavat muistot päättyvän lukuvuoden tapahtumista siivittävät meitä kohti uutta kouluvuotta, mutta sitä ennen haluamme toivottaa kaikille ihanaa ja rentouttavaa kesää.

Nähdään taas elokuussa!