Koulun musikaali "Zwischenlicht" toukokuussaKoulun musikaali toukokuussa!

Saksalaisen koulun musikaalikerho on työstänyt jo yli puolitoista vuotta uutta esitystään. Alunperin näyttelijöiden itse ideoima teos ”Zwischenlicht!” oli tarkoitus esittää vuoden 2014 toukokuussa, mutta erilaisista syistä johtuen esitystä piti siirtää melkein vuodella eteenpäin. Intoansa kerholaiset eivät suinkaan menettäneet; päinvastoin. Saadun lisäajan näyttelijät ja tanssijat käyttivät musikaalin konseptin hiomiseen ja laajentamiseen.

6. ja 7. päivä toukokuuta yleisölle esitetään käsinkosketeltava multimediaalinen musikaali. Tarkempia tietoja ei toistaiseksi paljasteta, jotta jännitys säilyy toukokuun ensiesitykseen asti. Kerrottakoon tarinasta kuitenkin sen verran, että ankaran katolilaisen sisäoppilaitoksen luokkayhteisö löytää varsin yllättävän tavan paeta ankeaa arkea. Seuraa vauhdikas retki maan ja taivaan (ja vähän maatakin alemmaksi…) välillä. Luvassa on toimintaa, huumoria ja aimo annos viihdettä!

Ensimmäinen maistiainen musikaalin musiikista löytyy täältä: https://www.youtube.com/watch?v=isy0lNncoNo

Musikaali esitetään Helsingin Saksalaisen koulun oppilaille ja etukäteen ilmoittautuneille vierailijoille koulun juhlasalissa keskiviikkona 6.5. ja torstaina 7.5. kello 12:30 ja 14:15.

Oheisten esityskertojen lisäksi musikaali esitetään oppilaiden vanhemmille ja ystäville vielä iltanäytöksenä keskiviikkona 6.5. kello 17:30. Lämpimästi tervetuloa.

Ohessa kuvia laulu- ja koreografiatreeneistä.