BändikouluBändikerho on siirtynyt syyskaudella 2020 Musiikkikoulun huomaan.

Haluamme kehittää uuden bändikoulumme yksilöllistä ja yhteisöllistä potentiaalia tiiviissä yhteistyössä bändiasiantuntijoidemme kanssa omana aineenaan tai sivuaineen muodossa. Keskiössä ei ole ainoastaan kokeilemisen ilo, vaan tarkoituksenmukainen oppimisen kehittäminen.

Bändiopetusta annetaan ryhmissä. Myös ohjattuun harjoitteluun on tilaisuus.

Toimintaan voi ilmoittautua koko bändi tai paikalle voi tulla myös yksin. Etsimme mielellään halukkaille bändin tai annamme täydentävää soitinopetusta.

Yksilöllisen soitinopetuksen ja bändikoulun yhdistelmä on suositeltavaa, mutta ei ole edellytys (bändikoulu omana tai sivuaineena mahdollinen).

Tapahtumatarjonnassamme on bändeille sopivia esiintymismahdollisuuksia.

Syyslukukauden 2020 aikataulua toteutetaan mahdollisuuksien mukaan koulun rakennustyöt huomioon ottaen.

Ilmoittautuminen viimeistään viikolla 40, perjantaihin 2.10.2020 mennessä. Henkilökohtainen ja sitova ilmoittautuminen bändikouluun on välttämätöntä järjestely- ja tietoturvasyistä. Uusien tai jo olemassa olevien bändien lisäjäsenten nimet merkitään erikseen.

Tiedotustilaisuus viikolla 41, torstaina 8.10.2020 alkaen klo 16:30 bänditilan edessä. Tilaisuudessa kerrotaan bändikoulusta, tutustutaan bändeihin ja uusiin työntekijöihin ja suunnitellaan opetuksen ajankohtia.

Bändikoulu alkaa viikolla 43, näillä näkymin maanantaina 2.11.2020, heti kun bänditila on jälleen käytössä.

Ilmoittautuminen bändikouluun:

  • ilmoittautumislomake
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.