BänditoimintaRummut, sähkökitarat, basso, koskettimet ja mikrofonit – kaikki nämä soittimet löytyvät meiltä teidän käyttöönne! Tai tuokaa vaikka oma soittimenne mukaan kotoa! Voitte tulla jo valmiina bändinä tai kurkistaa toimintaamme ihan yksinkin. Löydämme teille mielellämme bändin, jossa pääsette soittamaan. Nuotinluku tai aiempi soittokokemus ovat vasta-alkajillemme toissijaisia. Aloittelijat oppivat meillä ennenkaikkea ilon ja rennon meiningin avulla. Vanhempien soittajiemme kanssa otamme sitten jo haastavampia askeleita musiikin monisyisellä alalla. Ymmärrämme bändiopetuksemme valmennuksena: soittajien musikaalinen persoonallisuuskehitys sekä ryhmässä soittaminen ovat meidän tärkeimmät osa-alueemme. Vain toimivana tiiminä bändimme ovat vahvoja!

UUTTA!!! Video-oppitunnit biiseistänne kotitreeniä varten. Kysykää lisätietoja! Lisäksi tarjoamme bändeillemme mahdollisuuksia live-esiintymisiin sekä äänitaltiointien tuottamiseen koulun omassa äänitysstudiossa.

Ilmoittautuminen: Ensimmäisen kouluviikon ajan luokissa roikkuviin lomakkeisiin. Muulloin koko vuoden ajan joonas.ruppel(at)dsh.fi tai suoraan Joonakselle.

Aika: Sovittu aika ma-pe aikavälillä 8-19.

Maksut: 50€ / aloitettu lukukausi (materiaalikustannuksia)