DSH:n sulosointuja ja parhaita kappaleitaMeidän koulussamme toimii oma musiikkikoulu, jossa voi opetella soittamaan haluamaansa soitinta koulun jälkeen. Opetusta on monille soittimille. Kielisoittimista opetusta on sellolle, viululle, kontrabassolle, kanteleelle, harmonikalle ja akustiselle kitaralle. Puhallinsoittimista kiinnostuneille sopivat nokka- tai poikkihuilu, klarinetti, saksofoni ja trumpetti. Oman bändin perustamista harkitseville sopii pianon, sähköbasson, sähkökitaran tai rumpujen soitto. Myös laulutunnit ovat tietenkin mahdollisia. Musiikkikoulua varten tarvitsee oman soittimen, pianoa ei kuitenkaan tarvitse raahata mukaan. Yksityinen musiikkikoulu perustettiin syksyllä 2007. Opettajina toimivat mukavat ja ammattitaitoiset opettajat.

 

Tein lisäksi gallupin lempikappaleista kysyen oppilailta ja opettajalta mikä on heidän lempikappaleensa tällä hetkellä ja miksi.

Anna 7c: Jason Derulon Trumpet, koska se saa minut aina niin hyvälle tuulelle.

Max 11c: Sabotagen ensimmäinen biisi, koska kukaan muu ei kuuntele sitä. En muista kyseisen biisin nimeä.

Veera 7b: Lana del Reyn Radio. Harjoittelen soittamaan sitä kitaralla ja se on soinut päässäni koko viikonlopun.

Roope 4c: Animals, koska se on dubstep-musiikkia ja tykkään dubstepistä.

Helka 7c: Lorden Team, koska Lorde on hyvä laulaja ja Team on rauhoittava biisi

Franz 3c: Ständertime, koska se on niin hauska.

Maria Sieberer-Kefer: Tämä on tosi vaikea kysymys. Kuuntelen monenlaista musiikkia, eikä minulla ole tiettyä lempikappaletta. Viimea ikoina olen kuunnellut usein Johan Sebastian Bachin kaksoisviulukonserttoa kahdelle viululle. Se rauhoittaa ja viehättää minua.

comments powered by Disqus