Sonderpädagogin / Sonderpädagoge für den grundlegenden Unterricht (15.8.22 - 31.7.23)Helsingin Saksalainen koulu on yksityinen kielikoulu ydinkeskustassa.  Koulussamme opiskelevat samassa koulurakennuksessa oppilaat alakoululaisista abiturientteihin. Koulumme oppilaat ja opettajat tulevat sekä saksankielisistä maista että Suomesta. 

Etsimme joukkoomme perusopetuksen erityisopettajaa.

Tehtävä on määräaikainen, täytetään sopivan hakijan löydyttyä, mielellään 15.8.2022 mennessä ja jatkuu 31.7.2023 asti. Viikoittainen työaika on 16 opetustuntia ja tunnit ovat pääsääntöisesti luokilla 1 - 7.  Hakijalta edellytetään erinomaista sekä suomen että saksan kielen taitoa.

Haemme aktiiviseen työyhteisöömme opettajaa, jolle työn lähtökohtia ovat tiimityöskentely ja yhteisöllisyys ja jolla on taitoa ja innostusta kehittää oppimisen tuen menetelmiä. Hyvien vuorovaikutustaitojen ohella arvostamme valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, positiivista ja joustavaa asennetta sekä hyvää tietoteknistä osaamista.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn kansainvälisessä oppimisympäristössä, hyvät ja toimivat opetus- ja työtilat sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa ammatillista osaamistaan. Työpaikkamme on koulu, jossa yhdessä pidämme yllä oppilaiden ja opiskelijoiden hyvinvointia.

Opettajan kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote. 

Hakemukset ja CV, josta ilmenee hakijan koulutus, kokemus ja kielitaito lähetetään sähköisesti osoitteeseen:

dsh(at)dsh.fi

Hakemusten viimeinen jättöpäivä on maanantaina 15. elokuuta 2022 klo 9:00.

Lisätietoja:

Anu Mälkki
HR-vastaava
anu.malkki(at)dsh.fi
+358 (0)44 7923429