Kirjamessuilla seikkailemassaKirjamessut järjestettiin taas lokakuun lopulla Pasilan Messukeskuksessa. Sinne pääsivät tänä vuonna vierailemaan luokat 7a, b ja c sekä 10c äidinkielen opettajineen. Kaikki tuntuivat viihtyneen kirjojen maailmassa. Näin kirjoittavat oppilaat:

Torstaina 26.10. kävimme yhdessä 7c-luokan Hannele-opettajan kanssa kirjamessuilla. Juoksimme Liisa-opettajan perässä rautatieasemalle ja ajoimme junalla Pasilaan. Ulkona oli melkoinen lumipyry, mutta lopulta saavuimme Messukeskukseen. Veimme takit naulakkoon ja sitten saimme vapaasti kierrellä kirjamessuja. Ensimmäisenä näimme paljon kojuja, joissa useimmissa myytiin tai esiteltiin kirjoja. Oli kuitenkin myös kojuja, joissa myyttiin esimerkiksi leluja, teetä tai askartelutarvikkeita. Saimme myös tehtäväpaperit, jotka piti täyttää. Retki oli kokonaisuudessaan oikein kiva.

Emma ja Senja 7a

 

Luokkamme 7a kävi torstaina 26.10. 7c-luokan kanssa kirjamessuilla Pasilassa. Siellä oli niin paljon ihmisiä, että eksyimme aluksi omasta luokastamme. Onneksi löysimme toiset! Veimme takkimme naulakkoon ja menimme jahtaamaan kirjoja. Siellä oli kaikenlaisia kirjoja. jännittäviä, hauskoja ja tylsiä. Löysimme sähköosaston ja voitin Anttonin pyöröautokisassa. Palkinnoksi sain pienen generaattorin. Meillä oli erittäin hauskaa!

Antton ja Markus 7a

 

Kirjamessuilla oli monta hauskaa juttua, mutta parasta oli, kun saimme ostaa metrilakua. Kiertelimme messuja tehden pareittain tehtäviä. Kysymykset olivat kiinnostavia ja opimme niistä paljon. Messujen lastenosastolla oli Harry Potter -teemainen bussi. Bussissa oli aiheeseen sopivia vaatteita ja sai ottaa hauskoja kuvia. Lopussa oli kivaa kierrellä osastoja.

Miriam ja Siina 7a