Keravan saksalainen päiväkoti ry hakee saksankielen taitoista esiopettajaaKeravan saksalainen päiväkoti ry hakee päiväkoti Spielhausiin saksankielen taitoista esiopettajaa 01.08.2017 alkaen:

Tarjoamme lapsille laadukasta ja uuden esiopetussuunnitelman mukaista osallistavaa esiopetusta iloisessa, turvallisessa ja oppimaan innostavassa ympäristössä. Panostamme vanhempien kanssa tehtävään yhteistyöhön. Päiväkotimme työkieli on pääasiassa saksa, mutta tarvitset myös suomenkielen taitoja.

Odotamme sinulta ennakkoluulotonta ja joustavaa asennetta, innostuneisuutta ja kehittävää työotetta. Erinomaiset ryhmän ohjaustaidot auttavat sinua onnistumaan esiopettajan tehtävässäsi.

Edellytämme hakijalta kelpoisuusehtojen mukaista koulutusta: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esimerkiksi lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja esiopetuspätevyydellä.

Lähetä avoin hakemuksesi 30.6.2017 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Hakemuksiin tulee liittää tutkintotodistus sekä ansioluettelo tai vastaava.

Lisätietoja tehtävästä antaa Unna Tamminen-Schreiber, puh. 040 7489177.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää voimassa oleva lainmukainen rikostaustaote (504/2002).

www.spielhaus.fi