Suomen kielen tuntiopettajan tehtäväHelsingin Saksalainen koulu on yksityinen kielikoulu ydinkeskustassa.  Koulussamme opiskelevat samassa koulurakennuksessa oppilaat alakoululaisista abiturientteihin. Koulumme oppilaat ja opettajat tulevat sekä saksankielisistä maista että Suomesta. 

Haemme lukuvuodelle 2017 - 2018 suomi vieraana kielenä / toisena kielenä (S2) tuntiopettajaa

Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.8.2017 – 31.7.2018. Opetusta on yhteensä 8 tuntia viikossa ja tunnit ovat perusopetuksen 3. ja 6. luokalla. Saksan kielen taidosta on suurta hyötyä tehtävän hoitamiselle sekä työyhteisössämme toimimiselle.

Edellytämme hakijalta oppiaineen hallinnan ohella hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kehittämismyönteisyyttä sekä joustavaa asennetta. Tietotekninen osaaminen ja kyky hyödyntää sitä opetuksessa ovat lisäansio.

Koulumme tarjoaa mielenkiintoisen työn kansainvälisessä oppimisympäristössä, aktiivisen ja innostavan työyhteisön sekä modernit ja toimivat opetustilat.

Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote. Hakemukset ja CV, josta ilmenee hakijan koulutus, kokemus ja kielitaito lähetetään postitse tai sähköisesti osoitteeseen:

Helsingin Saksalainen koulu
Malminkatu 14
00100 Helsinki
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hakemusten viimeinen jättöpäivä on maanantaina 29. toukokuuta 2017 klo 16:00

Lisätietoja:
vararehtori Tarja Aurell
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 (0)44 366 9766